Claesson Koivisto Rune

Exklusiv designs av Claesson Koivisto Rune för Marrakech Design

I februari 2012 presenterade vi vårt andra designsamarbete, nu med de prisbelönta Stockholms-arkitekterna Claesson Koivisto Rune. Kollektionen kallad ”Casa Dandelion Stone” fick ett varmt mottagande inte minst internationellt och har förärats flera designpriser, viktigast av dem Elle Deco International Design Award i Milano 2013. ”Dandelion” har blivit vad som måste betraktas som en modern design ikon.

Ny kollektion Januari 2017

Efter succén med Raval kollektionen lanseras nu efterföljaren: New Raval.

Vårt samarbete med Mats Theslius omfattar två distinkta kollektioner: Raval respektive Kelim-serien som består av fyra olika plattor Goose-eye, Herringbone, Hook och Woody.

I båda kollektionerna har Mats Theselius sökt förena skandinaviska och arabiska element till ett samtida uttryck. Mats Theselius plattor för Marrakech Design har belönats med ett flertal designpriser.

De klassiska plattorna::

Voltaire, Palmblad, Leksand..

Här presenteras vårt klassiska sortiment av betongplattor. De bygger i huvudsak på gamla, traditionella franska och arabiska mönster. Vi har anpassat färgvalet till den skandinaviska smaken. Vi strävar efter att ha mycket i lager för snabb leverans.