Claesson Koivisto Rune

Exklusiv design av Claesson Koivisto Rune för Marrakech Design

I februari 2012 presenterade vi vårt andra designsamarbete, nu med de prisbelönta Stockholms-arkitekterna Claesson Koivisto Rune. Kollektionen kallad ”Casa Dandelion Stone” fick ett varmt mottagande inte minst internationellt och har förärats flera designpriser, viktigast av dem Elle Deco International Design Award i Milano 2013. ”Dandelion” har blivit vad som måste betraktas som en modern design ikon.

Ny kollektion Januari 2017

Efter succén med Raval kollektionen lanseras nu efterföljaren: New Raval.

Vårt samarbete med Mats Theselius omfattar två distinkta kollektioner: Raval respektive Kelim-serien som består av fyra olika plattor Goose-eye, Herringbone, Hook och Woody. I båda kollektionerna har Mats Theselius sökt förena skandinaviska och arabiska element till ett samtida uttryck. Mats Theselius plattor för Marrakech Design har belönats med ett flertal designpriser.

De klassiska plattorna:

Voltaire, Palmblad, Leksand..

Här presenteras vårt klassiska sortiment av betongplattor. De bygger i huvudsak på gamla, traditionella franska och arabiska mönster. Vi har anpassat färgvalet till den skandinaviska smaken. Vi strävar efter att ha ett brett utbud med många mönster och färger.

Lägg din order här

Kontakt