Claesson Koivisto Rune

“Stitches and Embroidery”, en ny kollektion bestående av fyra nya mönster: Mari, Stitch, Vine and Quilt.

Marrakech Design fortsätter sitt exklusiva samarbete med Claesson Koivisto Rune, formgivarna bakom design succén Dandelion.
En viktig inspirationskälla till den nya kollektionen är sömnad och broderi. Stygn och skenbart enkla geometriska formationer bildar subtila mönstereffekter. Precis som i tidigare kollektioner har formgivarna även lekt med idén om ”mönster på mönster”.

 

Ny kollektion Januari 2017

Efter succén med Raval kollektionen lanseras nu efterföljaren: New Raval.

Vårt samarbete med Mats Theselius omfattar två distinkta kollektioner: Raval respektive Kelim-serien som består av fyra olika plattor Goose-eye, Herringbone, Hook och Woody. I båda kollektionerna har Mats Theselius sökt förena skandinaviska och arabiska element till ett samtida uttryck. Mats Theselius plattor för Marrakech Design har belönats med ett flertal designpriser.

De klassiska plattorna:

Voltaire, Palmblad, Leksand..

Här presenteras vårt klassiska sortiment av betongplattor. De bygger i huvudsak på gamla, traditionella franska och arabiska mönster. Vi har anpassat färgvalet till den skandinaviska smaken. Vi strävar efter att ha ett brett utbud med många mönster och färger.

Lägg din order här

Kontakt