Charlotte von der Lancken för Marrakech Design

Två nya mönster: Fold och Paths

 

Claesson Koivisto Rune för Marrakech Design

Formgivarna bakom den prisbelönta designikonen ”Dandelion”.
Samarbetet med Claesson Koivisto Rune började 2012 och omfattar idag tre distinkta kollektioner bestående av totalt tolv olika mönster. Gemensamt för dem alla är idén om ”mönster på mönster”

 

Monica Förster Design Studio

I ”The Four Elements” förenas en nordlig färgpalett med en modernistisk form. Utgångspunkten är den norrländska naturen: skogsgrönt, himmelsblått, nattsvart och tegelfärgat. Färgerna i det hårda kaklet beter sig som vattenbaserad akvarellfärg: det är skirt med mjuka övergångar.

I ”Breaking the Wave” har Monica arbetat fram ett helt nytt format för kakel. Bågformen är lånad från en dörr från sekelskiftets jugendstil där naturen letade sig in i arkitektur och inredning.

Mats Theselius

Vårt samarbete med Mats Theselius omfattar tre kollektioner: Raval, Kelim samt Lines. I dessa förenar Mats Theselius skandinaviska och arabiska element till ett samtida uttryck. Mats Theselius plattor för Marrakech Design har belönats med ett flertal designpriser.

Klassiska mönster & Enfärgat

Här presenteras vårt klassiska sortiment av betongplattor. De bygger i huvudsak på gamla, traditionella franska och arabiska mönster. Vi har anpassat färgvalet till den skandinaviska smaken. Vi strävar efter att ha ett brett utbud med många mönster och färger.

Har du frågor eller önskar lägga en order?

Kontakta oss via mejl!